pondelok 14. marca 2016

Speed dating - rýchle rande v Trnave

Že ešte ste to nepočuli? Nie ste zástancom anglických slov v našej ľubozvučnej slovenčine?
nevadí... vysvetlíme si to

speed dating - môžeme preložiť ako rýchle rande. Čo to rýchle rande vlastne je? U nás v Trnave to robíme ako prví - pod čisto slovenským názvom Minútové stretnutia(MS). Ako to prebieha a čo všetko je za týmto slovným spojením?


V tomto uponáhľanom svete plného internetu, médií, pracovnej vyťaženosti a iných moderných neduhov bolo treba zmenu. Ľudia už nemajú časť sa zísť, porozprávať a v konečnom dôsledku niekde len tak natrafiť na svojho budúceho partnera / partnerku. Hľadanie človeka na rande, či na vzťah je priamoúmerné k nášmu voľnému času. Čím menej ho máme, tým menej hľadáme. Preto sme prišli s novým projektom: Minútové stretnutia.

Skupina nezadaných heterosexuálnych ľudí ( ide nám o rozvoj skutočných rodín) sa zíde v príjemnej nami vybranej reštaurácii / kaviarni po úhrade účastníckeho poplatku.

Na začiatku prebieha krátka registrácia: pri vstupe dostanete poukaz na welcome drink. Každý účastník dostane menovku so svojou prezývkou, pero a dating kartu na zapisovanie. Zaradíme Vás do náhodných dvojíc a usadíte sa. Prebehne krátka inštruktáž, potom samotné MS. Po zvukovom znamení muži vždy odchádzajú a posúvajú sa k ďalšej žene na 5-minútový rozhovor. Ženy vždy zostávajú na svojich miestach. Po skončení časového limitu si účastník poznamená do svojej karty, či má záujem sa s týmto človekom ešte stretnúť. Pokiaľ príde k zhode (človek, ktorého ste si vybrali Vy, si vybral aj Vás), dostanete na seba vzájomné kontakty po vyhodnotení. Na konci stretnutí odovzdáte dating karty a do 24 hodín budú vyhodnotené. Potom už záleží len na Vás - dohovoríte sa na naozajstnom rande a môžete sa spoznávať ďalej.

A že Vám chýba odvaha? Kto nič nevyskúša, nič nezažije...

Minútové stretnutia - rýchle rande pre nezadaných v Trnave. Zoznamovacia akcia tvárou v tvár ako speed dating. A môžete si štebotať.Už nemusíte byť sami.

3 komentáre:

  1. http://minutove-stretnutia.blogspot.sk/2016/04/otvoreny-list-ucastnikom.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrý deň,Kedy bude najbližšia akcia v trnave a okoli? -najnizzsia vekova kategoria. Ďakujem.

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť