utorok 8. marca 2016

Vekové kategórie

Vek - ten sa s nami tiahne po celý život. Každý rok ho máme iný. Tí starší zvyknú rozprávať, že sú mladí duchom... Tak ako to vlastne je? Je pravdou, že závisí od mnohých faktorov. Jedným z nich je vzhľad a ďalším spomínaný duch.

U nás na Minútových stretnutiach sa môžete stretnúť s 3 vekovými kategóriami:
Mladina: 18-30 rokov
- mladí študújúci, plní elánu a nových vízií
Klasik: 28-40 rokov
- tí, čo už majú čo to odrobené, precestované
V rokoch: 40-60 rokov
- rozumní, láskou, či životom sklamaní

Vekové kategórie sme určili len orientačne. Minimálna hranica je 18 rokov, mladších účastníkov na zoznamovacie akcie nepúšťame. 
Ak budete mať napríklad 27 rokov, nie je nikde napísané, že nemôžete isť na rýchle rande do skupiny Klasik. Závisí aj o toho koho hľadáte. Ak ste mladá žena a túžite po staršom zrelom mužovi, kategória Klasik bude pre Vás vhodnejšia ako kategória Mladina, v ktorej sú muži cca do 30 rokov. 2-3 roky by nemali hrať žiadnu významnejšiu rolu pri voľbe kategórie. Ale nezabudnite na to, že ľudia, čo v danej kategórií budú na speed dating-u nehľadajú extrém.
Príklad: 48 ročný pán zrejme nebude hľadaj vo svojej kategórií 25 ročnú dievčinu.
Ešte jeden príklad: 
Ak máte 42 rokov, vyberte si vekovú kategóriu klasik - ak máte záujem o mladšieho partnera ako vy. Ak chcete staršieho partnera, dajte prednosť vekovej kategórii V rokoch :)

Organizovaním zoznamovacích akcií chceme podporiť a povzbudiť ľudí k reálne fungujúcim vzťahom, ktoré im len sprostredkujeme formou možnosti zoznámenia. 

Na záver: riaďte sa pravidlom: vyberajte tú kategóriu, v akom vekovom rozsahu hľadáte svojho partnera / partnerku.
V prípade otázok, kedykoľvek nám napíšte


Minútové stretnutia - rýchle rande pre nezadaných v Trnave. Zoznamovacia akcia tvárou v tvár ako speed dating. A môžete si štebotať.Už nemusíte byť sami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára